Denne manualen viser deg hvordan du oppretter epostkontoer i Outlook Express.

Trinn 1

No description available

Velg 'Verktøy -> Kontoer' fra menyen

Trinn 2

No description available

Klikk på 'E-post' fanen øverst i venstre hjørne. Deretter klikk på 'Legg til' (øverst i høyre hjørne) og velg epost.

Trinn 3

No description available

Skriv inn ditt navn.
Trykk 'Neste'

Trinn 4

No description available

Skriv inn din E-post adresse.
Trykk 'Neste'

Trinn 5

No description available

I rullemenyen velger du 'IMAP' som server for inkommende e-post.

Trinn 6

No description available

For innkommende server taster du inn 'imap.mailgateway.no'
For utgående server taster du inn 'smtp.mailgateway.no'
Trykk 'Neste'

Trinn 7

No description available

Under rubrikken 'Kontonavn' taster du inn e-post adressen din.
Under rubrikken 'Passord' taster du inn passordet som du har fått tildelt for din e-post adresse.
Trykk 'Neste'

Tinn 8

Trykk på 'Fullfør' og du er ferdig.